مقایسه سود پرک ایران و دنیا را می توان از هزاران جهت مختلف به پیش برد. در کل تقریبا میزان زیادی از سود پرک مورد مصرف در کشور توسط برندهای داخلی ایران تولید می شود. حتی با وجود غول های صنعتی مثل چین و هند در این حوزه، باز هم سود پرک مصرف کشور تولید داخل است. همین قدرت باعث شده تا تولید کنندگان این ماده شیمایی در کنار تامین مصرف داخلی بتوانند مشتریانی در خارج از کشور برای خود پیدا کرده و بخشی از نیاز سود پرک در دنیا را نیز تامین کنند. همین تامین بخشی از نیاز خارجی نیز تاییدی برای نبودن هیچ ضعفی در سود پرک ایرانی در مقایسه با محصول مشابه خارجی است.
با توجه به موارد مورد نظر در این مقاله از سایت گروه نیلو ما را همراهی کنید تا سود پرک تولید شده در ایران و خارج را با هم بررسی کنیم و شما هم مثل ما به این نتیجه برسید که سود پرک ایرانی هیچ کاستی از نظر کیفیت از سود پرک های تولید شده در اروپا، چین و سایر کشورها ندارد.
از نظر قیمت به دلیل بعضی از مسائل اقتصادی برای مصرف کننده های خارجی دارای قیمت بسیار مناسبی است. خریداران خارجی با بررسی قیمت ها و ارتباط با مجموعه های تولید کننده سود پرک میتوانند بهترین سود پرک تولید شده در ایران را با قیمتی مناسب به دست آورد. این موضوع میتواند ارزآوری زیادی را برای کشور به همراه داشته و علاوه بر تامین سود پرک مورد نیاز داخل بخشی از سود پرک مورد نیاز خارجی در خارج از کشور را نیز وارد نمایید.
عوامل مهم در کیفیت سود پرک
در کیفیت محصولات سود پرک عوامل و موارد زیادی به شرح زیر موثر هستند. در این قسمت ما این موارد را بررسی می کنیم تا مطالعه کننده این مطلب بداند چه موضوعاتی روی کیفیت و شرایط سود پرک تاثیر دارد.
- خلوص سود پرک
- بسته بندی
- برند تولید کننده
- روش تولید
- تکنولوژی به کار رفته
- مدل نگهداری
خلوص سود پرک
میزان خالص بودن سود پرک در میام محصولات بیشتر تولید کنندگان ایران و جهان به 98 درصد معروف است. سود مایع نیز تقریبا با خلوص 50 درصد به مصرف کننده ارائه می شود. در کل به دلیل بهینه بودن این مقادیر، هیچ محصولی را نمی توان به مقادیر بسیار پایین تر از نظر خلوص پیدا کرد و تنها تفاوت کمی دارند.
بسته بندی
بسته بندی سود پرک به دلیل تاثیرگذاری در کیفیت محصول بسیار حائز اهمیت است. در همه موارد سود پرک در کیسه های پروپیلن به مصرف کننده ارائه می دهند. اما در صورت نیاز همین کیسه ها در پالت و جامبوبگ نیز (مخصوصا برای صادرات) قرار می گیرد
برند تولید کننده
مثل بسیاری از حوزه های تولیدی، کیفیت سود پرک نیز می تواند از برند تاثیر بگیرد. یک برند به دلیل تجهیزات بهتر و تجربه قابل توجه قطعا از مجموعه های تازه کار بهتر می تواند سود پرک خوب تولید کند.
تاکید روی برند، هرچند میتواند قیمت زیادی برای خریداری سود پرک ایجاد نماید، امّا این اطمینان را در خریدار و مصرف کننده ایجاد می کند که محصول خریداری شده دارای بهترین کیفیت بوده و خلوص مناسبی را برایشان دارد. این به این معنا نیست که سایر مجموعه های معمولی و ناشناخته ی تولید سود پرک، محصول نامناسبی را تولید می کنند، اما در کشورهای خارجی که برند محصولات برایشان خیلی مهم است، مشهور شدن یک تولید کننده در هر صنعتی، حتی صنعت تولید این ماده می تواند ارزش افزوده زیادی را برای محصولات به وجود آورد.
روش تولید
همانطور که در مقاله ای روش های تولید سود پرک را بررسی کردیم، انتخاب روش تولید نیز به دلیل دستخوش کردن خلوص سود پرک، در کیفیتش موثر است. هر چند 2 روزش اولیه تولید این ماده امروزه دیگر کاربردی ندارد.
تکنولوژی به کار رفته
دستگاه های به کار رفته به دلیل کاهش خطاهای انسانی و افزایش کیفیت در محصول نهایی، می توانند تاثیر مهمی در سود پرک تولید شده بگذارند.
مدل نگهداری
روش نگهداری سود پرک به دلیل تاثیرگذاری مستقیم روی کیفیت این محصول می تواند موضوع مهمی باشد و باید بسیار توسط فروشنده و خریدار مورد توجه قرار بگیرد.
مقایسه سود پرک ایرانی و خارجی
تا این قسمت از مقاله با عوامل مهم در کیفیت و اثربخشی سود پرک آشنا شدیم. در این قسمت قصد داریم به بررسی ویژگیهای سود پرک تولید شده در ایران و سایر کشورهای دنیا بپردازیم. بهتر است هر مصرف کننده و خریدار این ماده شیمیایی بداند که سود پرک ایران در دوره کنونی هیچ ارزش کمتری از سود پرک تولید شده در سطح دنیا نداشته و در رقابت با محصولات اروپایی و سود پرک تولید شده در کشور چین می تواند پیروز عرصه رقابت و صادرات سود پرک باشد. دلیل این امر استفاده از مهم ترین تکنولوژی های روز دنیا است که در کشورهای خارجی برای تولید این ماده شمیایی استفاده می شود. به علاوه روش تولید سود پرک در ایران (مثل سایر کشورهای طرح دنیا در این زمینه) به صورت ممبران غشایی است.
مهم بودن سود پرک تولید شده در ایران، از آنجایی مشخص میشود که سود پرک ایرانی به کشورهای خارجی ارسال می گردد. کشورهایی مثل ترکمنستان،افغانستان، روسیه، کشورهای حوزه خلیج فارس و بعضی از کشورهای اروپایی به دلیل مناسب بودن قیمت سود پرک تولید شده در ایران، سود پرک خود را از کشورمان خریداری کرده و به سمت سایر رقبای ایران در این زمینه نمی روند.
نتیجه گیری
در کل برای نتیجه گیری در رابطه با مقایسه سود پرک ایرانی و خارجی باید گفت، سود پرک تولید شده در ایران به دلیل عدم وجود هیچگونه کاستی در فرآیند تولید، دستگاه های به کار رفته، خلوص موجود، بسته بندی و شرایط نگهداری نسبت به محصولات مشابه خارجی نداشته و به همین دلیل بازار خوبی را برای خود در کشورهای خارجی به دست آورده است.